Over deze website

Lokeren is een ideale uitvalsbasis voor zeer diverse groepen: scholen (van kleuter tot hoger), jeugdbewegingen, muziekgroepen, sportgroepen, families, vrienden, etc. Er is enorm veel te doen, maar als organisator is het is niet altijd even makkelijk om je weg te vinden in het verspreide aanbod. Deze website wil alvast het uitzoeken van activiteiten en infrastructuur een stuk makkelijker maken voor alle bezoekers.

Deze website is een realisatie van het jeugdverblijfcentrum Verloren Bos. De activiteiten op deze website hebben al veel plezier bezorgd aan groepen die bij ons logeren. Maar ook als je niet bij ons logeert kan deze website een mooi idee geven van wat er allemaal mogelijk is op uitstap in Lokeren.

Deze website bevat doorgaans activiteiten die permanent mogelijk zijn. Het is zeker de moeite waard om ook eens even de Uit in Lokeren-databank te bekijken om uit te zoeken of er tijdens jullie verblijf geen leuke of interessante evenementen gepland staan. De Lokerse Feesten, het parktheaterfestival in het Verloren Bos, de alternatieve kerstmarkt in Eksaarde, het ambachtelijk weekend of de reuzenstoet: die vind je allemaal terug via deze link.

Klopt er iets niet op deze website? Zijn er bepaalde gegevens verouderd? Laat het ons zeker weten via mail op verlorenbos@cjt.be.

Veel plezier met de organisatie van je verblijf!

Het team van het Verloren Bos