Zeefdrukken

Deze workshop is tweedelig:
deel 1:Demonstratie van serie zeefdruk. De deelnemers maken op voorhand of tijdens de workshop een logo of ontwerp in één kleur in samenspraak met Lucifer. Dit ontwerp wordt via een fotografisch procedé op een zeef overgeplaatst elke deelnemer kan daarna dit logo op één zijde van een katoenen tasje drukken.
deel 2:De deelnemers gaan zelf aan de slag met sjablonen. Ze ontwerpen , knippen , snijden en plakken een silhouet of sjabloon uit een mica. Deze mica wordt onderaan de zeef bevestigd. Het ontwerp wordt door middel van de zeefdruktechniek aan de andere zijde van het katoenen tasje gedrukt.
Een andere mogelijkheid is de Zeefdruk JAM:
Op voorhand en in samenspraak met onze ontwerpers maak je een logo of beeld in 1 kleur. Lucifer bereidt een zeef voor en komt ter plaatse met een mobiele zeefdrukinstallatie. Iedereen krijgt de kans om een eigen katoenen zakje met het ontwerp te bedrukken als aandenken aan jullie verblijf.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Neem rechtstreeks contact op met Lucifer voor meer info.
De workshops hierboven omschreven zijn standaard formules, maar een oplossing op maat is voor iedereen mogelijk.
Bij al onze workshops bestaat de kans dat je jezelf of je kleren vuil maakt. Wij raden dan ook ten zeerste aan om je kleren te beschermen of je te voorzien van kledij die vuil mag worden of kapot mag gaan.
Deze workshops kunnen sporen van plezier en leuke herinneringen bevatten.

Soort activiteit: 
Show
Teambuilding
Spel
Educatief
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Tussen 1 en 2,5 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

Lucifer Art Project

Lucifer is een kunstproject gesteund door de Vlaamse overheid, gewijd aan het in werking stellen en het produceren van ambitieuze kunstprojecten. Aanvullend willen we nieuwe doelgroepen en deelnemers bereiken door middel van artistieke activiteiten, zowel lokaal als bovenlokaal. Ook gekend van Jeugdhuis T-Klub, Bar Bagijn en het Vagevuur.

Telefoonnummer: 
Adres: 
Kazernestraat 7, 9160 Lokeren