Workshop bakken

Samen lekkere gebakjes leren bakken met Hans Martens, de beste hobbybakker van Vlaanderen? Gisteren nog op televisie, morgen bij jouw groep in het Verloren Bos! Zijn opleidingen tot bakker, ambachtelijk chocolatier en ambachtelijk ijsbereider en zijn vele jaren hobbyervaring maken van Hans een veelzijdig en gedegen vakman. In samenspraak met jou en naargelang de leeftijd en de kunde van deelnemers varieert het programma van zeer makkelijk tot makkelijk tot uitdagend. Wat is er leuker dan samen met je leerlingen lekkere sandwiches kneden en bakken en ze de volgende dag lekker opsmullen? Of misschien wagen jullie je wel aan een rijsttaartje of een heuse taart in de vorm van een kasteel. Het lijdt geen twijfel dat Hans, winnaar van Bake Off Vlaanderen 2017, het ideale gebak voor jouw groep kan brengen. Een bakworkshop is lekker, leuk en zelfs een snuifje leerzaam! Check hieronder zijn ode aan zelfgebakken brood.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Neem rechtstreeks contact op met Hans om concrete afspraken te maken. Hans komt bakken in het Verloren Bos. De duur van de workshop varieert naargelang van de inhoud.

Soort activiteit: 
Familie
Show
Teambuilding
Spel
Educatief
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
7-8
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Duur activiteit: 
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

Passiebakker Hans

Passiebakker Hans mag zich sinds kort de beste amateurbakker van Vlaanderen noemen. Hij won eind oktober 2017 helemaal terecht Bake Off Vlaanderen. Opleidingen bakkerij, ambachtelijk chocolatier en ambachtelijk ijsbereider zorgen voor de technische bagage. De voorliefde voor bakken heeft Hans meegekregen van zijn grootmoeder. Onlangs bracht Hans ook zijn bakboek "Het bakboek van Hans Martens" uit met eigenhandig geselecteerde, opgebouwde én beproefde recepten. Bekijk hieronder zijn profielvideo zoals die werd opgenomen door de crew van Bake Off Vlaanderen.

width="16"
height="9"
style="display: block; width: 100%; height: auto;"
>
Contactpersoon: 
Hans Martens
E-mailadres: