Voetballen!

Als je niet weet wat doen, als je wat stoom wil afblazen, als je sportief wil doen, als je eens buiten wil komen, ...: er zijn duizend en één redenen om wat te voetballen. Het grote grasplein in het Verloren Bos volstaat voor een simpel partijtje, maar als je het wat professioneler wil aanpakken dan trek je best naar de terreinen in het Bospark. Er zijn twee terreinen beschikbaar met (optioneel) kleedruimtes. Van 2 tot 44 deelnemers (scheidsrechters niet inbegrepen).

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Breng zelf je bal en je doelen mee. Als je er geen mee hebt, dan kan je in het Verloren Bos een bal en twee kleine goaltjes lenen.
Aan de terreinen in het Bospark/Nachtegalenlaan zijn er vaste doelen aanwezig. Wanneer je geen gebruik maakt van de kleedkamers is het gebruik van de terreinen gratis.
Voor meer info over het gebruik van de buitenterreinen kan je terecht bij de sportdienst van Lokeren: https://lokeren.be/diensten/dienst-sport.
Het reglement voor het gebruik van de voetbalterreinen vind je bij downloads.

Route naar activiteit van het Verloren Bos: 
Soort activiteit: 
Familie
Teambuilding
Spel
Sport
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
-3
4-6
7-8
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
Gratis
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Minder dan 1 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Minder dan 1 uur
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Volledige dag
Organisator: 

Stad Lokeren - Sportdienst

De Sportdienst is een stedelijke dienst die fungeert als uitvoerend orgaan van het gemeentelijk sportbeleid. Als voornaamste opdrachten heeft de Sportdienst het dagelijkse beheer van de sportinstellingen (zwembad-sporthallen-openluchtterreinen) met daarnaast het verzorgen van de promotie van de sport door informatie, eigen activiteiten, medewerking aan sportmanifestaties en dienstverlening.

Contactpersoon: 
Onthaal
Telefoonnummer: 
Adres: 
Sportlaan 2 9160 Lokeren