Verhalen van Alina Pralina

Alina Pralina is een lief plantenwezen dat kinderen en ouders meeneemt in een magische, sprookjeswereld. Ze schrijft zelf haar kinderverhalen, die steeds een diepere, positieve betekenis hebben. Een optreden duurt 40 à 45 minuten en is steeds interactief en muzikaal. Kinderen dansen, zingen, lachen, springen,...Er is keuze uit verschillende verhalen en verschillende thema’s: anders zijn, natuur, zelfaanvaarding, angst overwinnen, pesten,… Ze gebruikt zelfgemaakte poppen. Na het optreden kunnen de kinderen ook geschminkt worden door haar. Velen zagen haar tijdens de Gentse Feesten op de boot van Rederij Gent Watertoerist aan de Graslei.
Alina Pralina heeft verschillende verhalen die ze kan vertellen: Ridder Vince in Drakenland, Het Heksje dat bang is om te vliegen, Serafine en de toverwezens, Boerin Pralina en de toverzaadjes, enz. En ideaal voor in het Verloren Bos rond het kampvuur: Ridder Vince in het Kabouterbos. De korte inhoud van de verhalen kan je lezen in de download in bijlage.
Wil je je al even onderdompelen in de gekke wereld van Alina Pralina, bekijk hieronder dan even enkele foto's van haar optredens:


Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Je kan rechtstreeks boeken bij Alina Pralina en samen afspreken wat ze juist zal brengen. Lees bij de downloads zeker al eens de korte inhoud van de verschillende verhalen. Dan kan je goed kiezen welk verhaal je het liefste hebt dat Alina Pralina brengt. Je kan haar contacteren via telefoon 0456/543834 of via mail pralina@yahoo.com. Bekijk zeker ook haar Facebook pagina eens: https://www.facebook.com/Alina-pralina-1607703932806997/. Een optreden samen met muzikant is ook mogelijk. De prijs wordt dan iets duurder.

Soort activiteit: 
Familie
Show
Spel
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
4-6
7-8
9-10
11-12
Richtprijs per persoon: 
1 euro < 2 euro
2 euro < 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Duur activiteit: 
Minder dan 1 uur
Tussen 1 en 2 uur
Organisator: 

Alina Pralina

Alina Pralina is verhalenvertelster. Ze schrijft haar eigen kinderverhalen. Haar optredens duren tussen 30 en 40 minuten en zijn steeds interactief en muzikaal. Haar verhalen hebben een positieve boodschap en zijn educatief. Ze werkt onder andere samen met Rederij Gent Watertoerist. Tijdens de Gentse Feesten en kerstvakantie treedt ze geregeld op op de boot. In het Verloren Bos is ze helemaal in haar sas rond de kampvuurplaats of in het kasteel.

Contactpersoon: 
Alina Vernaeve
E-mailadres: 
Telefoonnummer: