Verhalen van Alina Pralina

Alina Pralina is een lief plantenwezen dat kinderen en ouders meeneemt in een magische, sprookjeswereld. Ze schrijft zelf haar kinderverhalen, die steeds een diepere, positieve betekenis hebben. Een optreden duurt 40 à 45 minuten en is steeds interactief en muzikaal. Kinderen dansen, zingen, lachen, springen,...Er is keuze uit verschillende verhalen en verschillende thema’s: anders zijn, natuur, zelfaanvaarding, angst overwinnen, pesten,… Ze gebruikt zelfgemaakte poppen. Na het optreden kunnen de kinderen ook geschminkt worden door haar. Velen zagen haar tijdens de Gentse Feesten op de boot van Rederij Gent Watertoerist aan de Graslei.
Alina Pralina heeft verschillende verhalen die ze kan vertellen: Ridder Vince in Drakenland, Het Heksje dat bang is om te vliegen, Serafine en de toverwezens, Boerin Pralina en de toverzaadjes, enz. En ideaal voor in het Verloren Bos rond het kampvuur: Ridder Vince in het Kabouterbos. De korte inhoud van de verhalen kan je lezen in de download in bijlage.
Wil je je al even onderdompelen in de gekke wereld van Alina Pralina, bekijk hieronder dan even enkele foto's van haar optredens:Soort activiteit: 
Familie
Show
Spel
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
4-6
7-8
9-10
11-12