Naar het zwembad

Neem eens een verfrissende duik in het zwembad. Spelen of baantjes trekken: het kan beide in het stedelijk zwembad van Lokeren. Een degelijk 25-meter bad waar je met de hele groep naar toe kan.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Wil je in groep gaan zwemmen, dan reserveer je best op voorhand bij de Sportdienst. Heb je een hele groep jonge kinderen (kleuters of de eerste jaren van de lagere school), vraag dan zeker of ze de bodem van het ondiepe gedeelte van het zwembad zo hoog mogelijk willen zetten. Vanuit het Verloren Bos is het zwembad het makkelijkst te voet te bereiken via het voetgangersbrugje over de Durme. Het zwembad kan je binnengaan via de ingang van de sporthal.
Bekijk de actuele sluitingsdagen, openingsuren en tarieven hier.

Route naar activiteit van het Verloren Bos: 
Soort activiteit: 
Familie
Sport
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
-3
4-6
7-8
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
1 euro < 2 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
Minder dan 1 km
Duur activiteit: 
Minder dan 1 uur
Tussen 1 en 2 uur
Organisator: 

Stad Lokeren - Sportdienst

De Sportdienst is een stedelijke dienst die fungeert als uitvoerend orgaan van het gemeentelijk sportbeleid. Als voornaamste opdrachten heeft de Sportdienst het dagelijkse beheer van de sportinstellingen (zwembad-sporthallen-openluchtterreinen) met daarnaast het verzorgen van de promotie van de sport door informatie, eigen activiteiten, medewerking aan sportmanifestaties en dienstverlening.

Contactpersoon: 
Onthaal
Telefoonnummer: 
Adres: 
Sportlaan 2 9160 Lokeren