Muurklimmen

Klimmen is niet voor niets één van de snelst groeiende sporten wereldwijd. Je hebt er niet alleen kracht, vormspanning, maar ook techniek en inzicht voor nodig. Dit maakt van klimmen en zeer complete sport. Bijkomend kan iedereen op zijn of haar niveau uitgedaagd worden en kan een beginner perfect met een ervaren rot een leuke en uitdagende klimsessie beleven. Het leuke aan indoor klimmen is dat je helemaal geen rekening moet houden met het weer.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Neem rechtstreeks contact op met de organisator voor het boeken van een klimsessie. De prijs hangt af van aantal deelnemers en gewenste begeleiding. Wanneer je met een grote groep bent, kan je het muurklimmen combineren met andere activiteiten in het sportcentrum.

Route naar activiteit van het Verloren Bos: 
Soort activiteit: 
Teambuilding
Sport
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
4-6
7-8
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
2 euro < 5 euro
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
Tussen 1 en 2,5 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

Sportcentrum De Dam

Sportcentrum De Dam is een plek waar ontspanning,vrije tijd en mensen samenkomen. Bij hen kan je terecht voor een ruime waaier aan mogelijke sporten. De moderne en complete accommodatie van Sportcentrum De Dam bestaat uit 3 badmintonterreinen, 5 squashcourts, een danszaal, een tafeltennisruimte, een indoor-skitapijt, 600m² klimwand en een fitness en spinning-ruimte. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de ruimte expertise van de medewerkers van Sportcentrum De Dam. Het sportcentrum ligt in het centrum van Lokeren en is makkelijk te voet bereikbaar (+/- 1 km).

Contactpersoon: 
Peter Goossens
E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Adres: 
Lokerhoutstraat 29 9160 Lokeren