Lokerse Zoektocht

Een wandelroute doorheen het Verloren Bos, het Bospark, de Buylaers, het Prinses Josepine-Charlottepark en het centrum van Lokeren waarbij je 30 vragen moet oplossen. En op het einde een best grote rekensom moet maken om het juiste antwoord te verifiëren. Scherp je zintuigen aan en ontdek het beste van Lokeren!

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

De hele zoektocht, vragen en route+wegbeschrijving kan je hier vinden: https://zoektocht-lokeren0.webnode.be/. Mocht de website niet beschikbaar zijn, kan je de nodige documenten ook hier downloaden.

Neem zeker een rekenmachine, balpen en het uitgeprinte vragenblad, antwoord, routeblad en wegbeschrijving mee. De oplossing kan je hier downloaden ofwel aan vraag 30 via een QR-code verifiëren.

De tocht is 6,7 km lang en de paden zijn met een beetje goede wil te bewandelen met buggy of kinderwagen. De start is normaal in het centrum op de markt, maar je kan ook gewoon starten in het midden in het Verloren Bos. Hou rekening met een tocht van ongeveer drie uur, afhankelijk van het tempo.

Bekijk zeker eerst ook eens de voorbeeldantwoorden. Dan weet je hoe je woorden en data correct kan omzetten naar een getal.

Soort activiteit: 
Familie
Spel
Educatief
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
Gratis
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Minder dan 1 km
Tussen 1 en 2,5 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 2 en 4 uur