Lichtgraffiti

Met de workshop lichtgraffiti tekenen we met alles wat licht geeft. Deze tekeningen worden geregistreerd met een camera waarbij de sluiter gedurende een lange tijd open blijft staan. Elke deelnemer krijgt de kans om met licht te tekenen en elke deelnemer krijgt de kans om op de knop van de camera te drukken. (deelnemers kunnen hun eigen camera meebrengen, maar dit is niet noodzakelijk). Wij hebben tijdens deze workshop een camera obscura ter beschikking waarbij het mogelijk is om letterlijk met behulp van een laserlicht op een A4-papier met licht te tekenen. Alle resultaten worden digitaal doorgestuurd of op een FB-pagina geplaatst.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Neem rechtstreeks contact op met Lucifer voor meer info.
De workshops hierboven omschreven zijn standaard formules, maar een oplossing op maat is voor iedereen mogelijk.
Bij al onze workshops bestaat de kans dat je jezelf of je kleren vuil maakt. Wij raden dan ook ten zeerste aan om je kleren te beschermen of je te voorzien van kledij die vuil mag worden of kapot mag gaan.
Deze workshops kunnen sporen van plezier en leuke herinneringen bevatten.

Soort activiteit: 
Show
Teambuilding
Spel
Educatief
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
2 euro < 5 euro
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Minder dan 1 km
Tussen 1 en 2,5 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

Lucifer Art Project

Lucifer is een kunstproject gesteund door de Vlaamse overheid, gewijd aan het in werking stellen en het produceren van ambitieuze kunstprojecten. Aanvullend willen we nieuwe doelgroepen en deelnemers bereiken door middel van artistieke activiteiten, zowel lokaal als bovenlokaal. Ook gekend van Jeugdhuis T-Klub, Bar Bagijn en het Vagevuur.

Telefoonnummer: 
Adres: 
Kazernestraat 7, 9160 Lokeren