Hoevedieren Bospark verzorgen

Een unieke ervaring in het Bospark! De medewerkers van De Sperwer vzw, een organisatie die mensen met een mentale beperking ondersteunt, verzorgen de hoevedieren in het Bospark in een inclusieproject. Droomde je er altijd al van om pony’s, geiten, ezels, vogels,… van dichtbij te mogen bezoeken en voederen, dan kan je met een kleine groep deelnemen aan deze unieke ‘voedermomenten’. Op deze manier leren de kinderen omgaan met mensen met een mentale beperking en samen werken aan het welzijn van de dieren.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

De voedermomenten gaan slechts sporadisch door en voor kleinere groepen. Je spreekt best concreet af met de begeleidster Sophie Tallieu om je bezoek in te plannen. Je kan dit combineren met een gewoon bezoekje aan de dieren en/of aan de speeltuin.

Route naar activiteit van het Verloren Bos: 
Soort activiteit: 
Natuur
Educatief
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
4-6
7-8
9-10
11-12
Richtprijs per persoon: 
Gratis
Afstand tot Verloren Bos: 
Minder dan 1 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

De Sperwer

De Sperwer is een vergunde zorgaanbieder voor volwassenen met een beperking die ondersteuning vragen op vlak van werken, wonen en/of vrije tijd. De Sperwer werkt als inclusieproject samen met de groendienst van Stad Lokeren in het Bospark om de dieren te verzorgen.

Contactpersoon: 
Sarah De Wilde
E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Adres: 
De Sperwer VZW Gentse Steenweg 54 9160 Lokeren