Fietsen!

Fietsen is altijd leuk. En het kan superhandig zijn om je duurzaam en goedkoop over een grotere afstand te verplaatsen. Voor wie niet genoeg heeft aan de leuke activiteiten op wandelafstand van het Verloren Bos hebben we samen met Fietspunt Lokeren de mogelijkheid ontwikkeld om makkelijk fietsen te huren voor je groep. Je kan een mooie fietsroute fietsen zoals de Canteclaer-, Urbanus- of de Grimbeertroute. Of je kan er mee op uitstap langs goede fietspaden naar het provinciaal domein Puyenbroeck. Of naar enkele leuke manèges die net buiten het centrum van Lokeren liggen. Of op zoek gaan naar de monding van de Durme. Of onmiddellijk aansluiten op de MTB-route die door ons park loopt. Of...

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Boek rechtstreeks bij Fietspunt Lokeren. Vermeld je reserveringsnummer van je verblijf in het Verloren Bos en huur de fietsen aan een goede prijs. Boek je fietsen liefst enkele maanden op voorhand om een goede beschikbaarheid te garanderen. Je kan er zowel fietsen huren voor de volledige groep ofwel enkel voor bv. de kookouders.

Soort activiteit: 
Natuur
Familie
Sport
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
7-8
9-10
11-12
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
1 euro < 2 euro
2 euro < 5 euro
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Minder dan 1 km
Tussen 1 en 2,5 km
Tussen 2,5 en 5 km
Meer dan 5 km
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 2 en 4 uur
Volledige dag
Organisator: 

Fietspunt Lokeren

Vzw Sociale Werkplaats Mo-Clean streeft al sinds 1991 naar manieren om langdurig werklozen een zinvol arbeidsperspectief aan te bieden. In 2009 breidde de vzw haar activiteiten uit door de oprichting van een fietspunt. De fietsdienstverlening in het station van Lokeren ging van start op 14 september 2009. Het fietspunt is geopend van maandag t.e.m. vrijdag van 7u tot 19u.

Contactpersoon: 
Inge Boel
E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Adres: 
Stationsplein 28 9160 Lokeren