Bubble ball

Aanlopen, snelheid maken en ... Knallen ! Je zit in een beschermd pak, namelijk een opblaasbare bal die alle schokken opvangt. Je kan tuimelen, botsen zoveel je maar wil. Het is mogelijk om een wedstrijdje voetbal te spelen, maar er zijn nog andere mogelijkheden. Zo kan je kijken wie er het best op zijn benen staat tijdens een Last Man Standing wedstrijdje.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Het spel kan gespeeld worden op één van de grasvelden in of nabij het Verloren Bos. Voor praktische regelingen neem je rechtstreeks contact op met de organisator.

Soort activiteit: 
Teambuilding
Spel
Sport
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
13-15
16-18
Ouder dan 18
Richtprijs per persoon: 
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

Cedalion

Sinds 2011 organiseert Cedalion teambuildings voor bedrijven en verenigingen. Stap voor stap groeiden ze en breidden ze het aanbod uit. Naast de klassieke teambuildings voor bedrijven organiseren ze ook sportdagen voor scholen en sportkampen voor sportdiensten of individuele activiteiten voor groepen.
In de Griekse mythologie is er een verhaal over een kleine jongen die een groot verschil maakte. De reus Orion was blind geraakt en moest op zoek naar de zonnegod Helios die hem zou kunnen genezen. De zoektocht van de blinde Orion was hopeloos. Tot de dienaar van Hephaestus zijn hulp aanbood. Deze kleine dienaar, genaamd Cedalion, stelde zich op de schouders van de grote Orion en door gebruik te maken van elkaars sterke eigenschappen bereikten ze Helios.
Net als de kleine Cedalion toen, proberen zij steeds om u van dienst te zijn.

Contactpersoon: 
Bert D'Hanis
E-mailadres: 
Telefoonnummer: 
Adres: 
Berkenlaan 21 , 9160 Lokeren