Boomklimmen

Klim eens in een boom! Niet zomaar even een metertje boven de grond en dan roepen naar de begeleiders om je uit de boom te komen halen. Nee, eens echt hoog in een boom klimmen met professionele begeleiding van Boomhelden. En bovendien helemaal veilig gezekerd. Peter komt met zijn boomhelden graag naar het Verloren Bos! Je kan deze activiteit eventueel ook combineren met een deskundige uitleg van Peter (een gecertificeerd European Tree Worker) over zijn werk en zijn passie voor bomen.

Praktische info (boeken, benodigdheden, etc.): 

Boek rechtstreeks bij de boomhelden. Zij maken een offerte op voor jou. Klimmen in bomen vereist ongeveer dezelfde fysieke mogelijkheden als muurklimmen.

Soort activiteit: 
Natuur
Teambuilding
Spel
Sport
Educatief
Geschikt voor de volgende leeftijden: 
7-8
9-10
11-12
13-15
16-18
Richtprijs per persoon: 
> 5 euro
Afstand tot Verloren Bos: 
In het Verloren Bos
Duur activiteit: 
Halve dag
Tussen 1 en 2 uur
Tussen 2 en 4 uur
Organisator: 

Boom en Tuin

In 2009 begon Jens aan de opleiding Bachelor in de landschap- en Tuinarchitectuur aan Hogeschool Gent tot hij in 2012 slaagde. Tijdens zijn laatste jaar aan de hogeschool begon hij aan de avondopleiding Boomverzorging. Een opleiding van 2 jaar waarin hij de technieken van boomklimmen, snoeien en vellen onder de knie kreeg. Alsook hoe de boom functioneert en zijn ziektes. Hij brengt deze kennis graag over aan jullie!

Contactpersoon: 
Jens
E-mailadres: 
Telefoonnummer: